Wij maken u er op attent dat deze website gebruikmaakt van cookies om het gebruik en de werking van deze website te kunnen monitoren.
Wij vragen uw toestemming om dit te mogen blijven doen.
Uitkijkpost.nl DigiDiti

Willibrordus draait door

Willibrordus draait door

Willibrordus Draait Door gaat regionaal

Op 26 (Hemelvaartsdag), 27 en 28 mei 2022 draait Willibrordus door op Landgoed Willibrordus te Heiloo. Het is een afwisselend, inspirerend en verwonderend evenement met muziek, theater en verhalen, leuk voor het hele gezin. Het is een uitdaging om alle ruim 34 muziek- en theatergezelschappen te zien.

Naast het vaste thema ‘voeding voor de geest’, als knipoog naar de locatie, is er het thema ‘regionaal’: de meeste gezelschappen hebben hun roots in de regio. Enkele ‘dwaalgasten’ zoals Alex Roeka en Ellen ten Damme hebben de stoute schoenen aangetrokken richting Heiloo. Veel artiesten, meerdere podia en straattheater. De bezoeker gaat een paar prachtige dagen beleven in en rond de Cultuurkoepel Heiloo.

Uitkijkpost

Willibrordus Business Centrum
Kennemerstraatweg 464 - 0.04
1851 NG Heiloo
Tel. 072 - 533 01 75

© 2022 - Digiditi wordt mede mogelijk gemaakt door: RouteXL - Links naar digitale edities van regionale huis-aan-huisbladen verschijnen ook op: Buchonline.info - Website door Netweters  - Cookiereset