Wij maken u er op attent dat deze website gebruikmaakt van cookies om het gebruik en de werking van deze website te kunnen monitoren.
Wij vragen uw toestemming om dit te mogen blijven doen.
Uitkijkpost.nl DigiDiti

Klimaatkrant Heiloo

Klimaatkrant Heiloo

In deze krant komen verschillende onderwerpen aan bod over het klimaat. Maar wat doet uw gemeente onder andere om de klimaatdoelstellingen te halen? En wat kunt u zelf doen? Met deze krant hoopt de gemeente u te informeren en bewust te laten worden wat er allemaal op ons afkomt. Met verschillende themapagina’s hopen wij u te laten zien wat er binnen de gemeente gebeurt, wat wij zelf kunnen doen om een eigen bijdrage te leveren, geven tips, wetenswaardigheden en laten inwoners aan het woord die al iets hebben gedaan.

Agenda

De komende periode worden verschillende informatie- en inwonersavonden gehouden waar u zich kan laten informeren of juist kunt meedenken over de toekomst. In onderstaand overzicht vindt u de verschillende data waarop u kunt deelnemen aan de verschillende avonden.

 • 26 MAART INWONERSPANEL KLIMAAT
  Gemeentehuis Castricum,
  Raadhuisplein 1, Castricum.
  Tijd: 20.00 uur.
   
 • IN DE MAAND APRIL BIJEENKOMST AARDGASVRIJ
  met Bureau Over Morgen

Uitkijkpost

Willibrordus Business Centrum
Kennemerstraatweg 464 - 0.04
1851 NG Heiloo
Tel. 072 - 533 01 75

© 2023 - Digiditi wordt mede mogelijk gemaakt door: RouteXL - Links naar digitale edities van regionale huis-aan-huisbladen verschijnen ook op: Buchonline.info - Website door Netweters  - Cookiereset